Informatie Personal Training

Heb jij een extra push nodig of lukt het maar niet om jouw doelen te behalen? Ga aan de slag met een onze Personal Trainers. Sportcentrum Velserbroek beschikt over professionele personal trainers die klaar staan om jou te helpen!


Personal training kan 1-op-1 of 1-op-2, hoe leuk is het om samen met een maatje te trainen? Meld je hieronder aan voor meer informatie over personal training.

BAS DIJKSTRA

Bas Dijkstra Personal Training biedt persoonlijke begeleiding op zowel het gebied van training als voeding. Mijn specialisatie ligt in het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl. Geen tijdelijke resultaten, maar het streven naar resultaten die jij je hele leven vol kan houden. 

BRENDAN NIEUWENHUIS

 Het zijn de kleine dingen die zorgen voor meer levensgeluk; een broek die losser zit, sprankelend de dag beginnen met meer energie, een rug die geen klachten meer veroorzaakt. Pas als je ervaart wat je niet meer kan, verlang je naar wat je kon. Aan mij de taak om jou te helpen met jouw doelstellingen. Ik geloof niet in quick fixes, maar in een doordacht plan! Een plan die wij telkens weer een beetje uitbreiden. Ik beloof je geen six-pack, wel meer levensgeluk, omdat jij fitter bent dan ooit. 

BART VAN SAASE

Elk detail telt! Iedereen is uniek en heeft dus ook een eigen weg te gaan om een gezondere levensstijl op te bouwen. Door te coachen op bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning zullen doelen die gesteld worden effectiever behaald worden. Als dit gedaan word op een persoonlijke manier zullen de resultaten beter behouden kunnen worden. Daarom ook de slogan ‘’altijd tevreden met het beste’’.