Bij Aquarela Hair Salon kan je rekenen op een unieke en positieve ervaring. De salon is gespecialiseerd in Balayage en haarkleur technieken. Daarnaast biedt Dinelle een volledig pakket services aan, zoals föhnen, haarbotox, keratine behandelingen en meer!

Op zoek naar ontspanning? Chantal van Schoonheidssalon Beautylounge Nature staat voor jou klaar! Of je nou komt voor een fijne massage of een lekkere gezichtsbehandeling.

ShapeShifterzz is de vetverlies specialist van de regio! Geen onmogelijk dieet of bijzondere middelen. Joey & Isaura helpen jou om gezond door het leven te gaan en coachen jou waar nodig.

Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. De praktijk biedt specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

JoinTogether werkt enkel met professionals met passie voor het vak. Samenwerking, kijken naar het geheel en up to date kennis staan bij de praktijk voorop om samen te zorgen voor het beste resultaat. Ook de samenwerking met het sportcentrum is perfect voor de sporter en het traject.