Informatie Personal Training

Heb jij een extra push nodig of lukt het maar niet om jouw doelen te behalen? Ga aan de slag met een onze Personal Trainers. Sportcentrum Nieuw-Vennep beschikt over professionele personal trainers die klaar staan om jou te helpen!


Personal training kan 1-op-1 of 1-op-2, hoe leuk is het om samen met een maatje te trainen? Meld je hieronder aan voor meer informatie over personal training.

BAS DIJKSTRA

Bij Bas Dijkstra Personal Training geloven wij in een persoonlijke aanpak. Wij werken nauw samen met onze sporters om een op maat gemaakt training/voedingsplan te ontwikkelen dat past bij hun individuele behoeften, doelen en fysieke mogelijkheden. Of je nu wilt werken aan het verbeteren van je algehele conditie, het verliezen van gewicht, het opbouwen van spiermassa of het herstellen van een blessure, wij staan voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren. 
Ik nodig je van harte uit om langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we bespreken welke doelen je wilt bereiken en hoe wij je kunnen ondersteunen op je fitnessreis. Laten we samen werken aan een betere versie van jezelf! 

The Habits Company

De kunst van het geven van personal training ligt niet in de perfecte training, maar wees eerlijk dat zoek jij ook helemaal niet. Nee, jij zoekt iemand met ijzersterke communicatie die goed naar je kan luisteren en met je meedenkt. Niet te verwarren met meepraten, want we zijn doortastend en eerlijk. Meer te weten komen? Kijk snel verder!