Zwemlessen

Sportcentrum Velserbroek beschikt ook over een zwembad waar kinderen hun A-B-C-diploma kunnen halen. Onze sportschool beschikt over de juiste mensen die uw kind vakkundig zwemles geeft, zodat uw kind veilig het A-B of C diploma haalt.

Continue reading

Fysiotherapie

Sportcentrum Velserbroek beschikt ook over een eigen fysiopraktijk i.s.m. Work With Care. De ruimtes die gebruikt worden zijn voorzien van alle apparatuur die een fysiopraktijk nodig heeft. Wilt u een afspraak maken? Ga dan naar “Afspraak maken” of bel even naar 06-48 36 12 54

Fitness

In onze fitness staat veel nieuwe cardio- en krachtapparatuur van het merk Matrix. Dit betekent nieuwe, mooie en gebruiksvriendelijke cardio- en krachtapparatuur. Bij ons kun je op elke mogelijke wijze trainen. Er zijn mogelijkheden voor iedereen!

Ben jij een beginner, dan is het verstandig om te starten met een afspraak met één van onze fitnesstrainers. Die helpen jou graag op weg door middel van een schema. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Wij bieden dit aan al onze leden aan, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt.  

Voor de professionele sporter die wat meer wilt, bieden wij tevens een ruim assortiment van losse trainingsgewichten. ​​​​​​​​​​​​ In de functionele ruimte heeft u de ruimte en materialen om ‘functionele’ oefeningen uit te voeren. Hierbij draait het om bewegingen waarbij u veel spieren tegelijk gebruikt, wat zorgt voor een effectieve en uitdagende manier van training. 

Er loopt altijd begeleiding rond in de fitness, dus als u vragen heeft kan u altijd bij één van onze medewerkers terecht. 

Zwembad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean convallis, quam gravida venenatis gravida.

Continue reading

Yoga

Met yoga bij Sportcentrum Velserbroek bereikt u evenwicht door het lichaam soepel te houden en te leren ontspannen en te mediteren met behulp van ademhalings- en relax oefeningen. Yoga helpt u om het contact tussen lichaam en geest weer te herstellen en in balans te brengen.

Yoga kan door iedereen worden beoefend die zich meer wil leren ontspannen, zijn of haar grenzen wil leren kennen, beter wil leren omgaan met chronische klachten of behoefte heeft aan tijd voor zichzelf.

Dojo

Sportcentrum Velserbroek beschikt over een eigen Dojo waar onder leiding van gediplomeerde trainers judoles wordt gegeven. Voor jong en oud. Met de van origine Japanse technieken train je meer dan lichaam en geest. Vanuit de opvoedkundige basis leer je omgaan met normen en waarden, respect, zelfbeheersing en samenwerken.

Judo maakt je sterk: fysiek en mentaal. Maar het allerleukste is het leren door te doen! Bij Sportcentrum Velserbroek onder leiding van Henk Grol en gediplomeerde leraren leiden zij je op, van wit naar de zwarte band en verder! 

Spinningzaal

Sportcentrum Velserbroek beschikt over een aparte spinningzaal. Deze zaal wordt alleen gebruikt voor onze spinningslessen en beschikt over goede spinningsfietsen.

Spinning is een indoor fietstraining op muziek in groepsverband. Spinning is een pittige training die je afwisselend staand en zittend doet op een spinningbike. Spinning doe je op de maat van de muziek en onder leiding van een van onze enthousiaste instructeurs.

Je kan spinning meedoen op je eigen niveau, daarom is de les voor iedereen toegankelijk.

eGym

Geen tijd, maar wel resultaat behalen? De eGym is een combinatie van een aantal volautomatische toestellen. De eGym stelt automatisch het toestel voor je in met al je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, dit wordt bewaard via een polsbandje. Voordat het gebruik van de eGym van start kan gaan wordt er een krachtmeting gedaan, zodat de eGym goed persoonlijk is afgesteld. Tijdens de training op de eGym traint iedereen tegelijkertijd op een ander toestel en wissel je ook tegelijk door. Hierdoor kan je binnen 3o minuten een volledige workout doen, zonder wachttijden.